WiseEvent toiminnanohjausjärjestelmä urheiluseuroille

Onhan se helppoa: kotisivut, markkinoinnin, myynnin ja taloushallinnon työkalut helppokäyttöisesti samassa järjestelmässä - samoilla logiikoilla ja käyttäjätunnuksilla.

WiseEvent on CRM-ohjattu järjestelmä ja innovaatio, joka on syntynyt yrityksien ja yhteisöjen tarpeesta saada digitaaliset järjestelmät toimimaan mutkattoman helppokäyttöisesti toistensa kanssa.

Ratkaisussamme kaikki yrityksen tarvitsemat työkalut ovat aidosti samassa järjestelmässä ja toimivat saumattomasti yhteen. Kaikki tarjoamamme työkalut - CRM, varausjärjestelmä, verkkosivut, markkinointi, myynti ja taloushallinto - toimivat samoilla selkeillä logiikoilla ja yksillä käyttäjätunnuksilla.

Yhden järjestelmän käyttö useiden erilaisten sijaan tuo säästöjä niin kustannuksiin kuin ajankäyttöön. Joustava toimintamallimme mukauttaa työkalut eri toimialoille ja eri kokoisille toimijoille sopiviksi, joten WisePlatform sopii kaikkien yritysten tarpeisiin ja vaatimuksiin.

Asiakkaamme kaikilta eri toimialoilta ovat mukana jatkuvassa kehitystyössä ja uusia ominaisuuksia lisätään järjestelmään kuukausittain. Näin asiakkaillamme on aina käytössä markkinoiden ajantasaisin palvelukokonaisuus.


Oy ja Ry samassa järjestelmässä WiseEvent toiminnanohjausjärjestelmällä

Urheilutoiminnassa on usein käytössä toimintamalli, jossa juniori- ja muuta seuratoimintaa pyöritetään yhdistyksen kautta ja kaupallista toimintaa osakeyhtiön kautta. Useilla eri järjestelmillä toimittaessa toiminnasta tulee erittäin työllistävää ja kankeaa, vaikka osakeyhtiön ja ry:n toiminta käytännössä on yhtä kokonaisuutta.

Lue lisää


Tehokkuutta talouden hoitoon

WEBINAARI Ma 28.2.2022 09:00. ​WiseEventin taloushallinnon työkalut ovat pitkälle automatisoituja. Myyntien, ostojen ja palkkojen transaktiot menevät omille tileilleen kirjanpitoon täysin automaattisesti ilman perinteistä kirjanpitotyötä. Samoin esim. kuukausittaiset viranomaisraportit syntyvät myyntien ja ostojen datasta automaattisesti.

Lue lisää