Oy ja Ry samassa järjestelmässä WiseEvent toiminnanohjausjärjestelmällä

Urheilutoiminnassa on usein käytössä toimintamalli, jossa juniori- ja muuta seuratoimintaa pyöritetään yhdistyksen kautta ja kaupallista toimintaa osakeyhtiön kautta. Useilla eri järjestelmillä toimittaessa toiminnasta tulee erittäin työllistävää ja kankeaa, vaikka osakeyhtiön ja ry:n toiminta käytännössä on yhtä kokonaisuutta.

WiseEvent on tapahtumatoimintaan kehitetty toiminnanohjausjärjestelmä, jossa kaikki toiminnan eri työkalut ovat samassa järjestelmässä - samoilla käyttäjätunnuksilla ja logiikoilla.

Osakeyhtiö ja ry käyttävät yhteisiä työkaluja viestinnän, markkinoinnin, asiakasdatan hallinnan (CRM) sekä tuotehallinnan osalta. Myynnin ja taloushallinnon työkalut on saman järjestelmän sisällä eriytetty eri taloudellisille yksiköille. Kaikki yksittäiset joukkueet pystyvät toimimaan yhteisillä talouden työkaluilla itsenäisesti ja kullakin on pääsy vain oman joukkueen tietoihin.

Tämän webinaarin aiheet

  • WiseEventin keskiössä olevan CRM:n toiminta
  • Automatisoidut postituslistat joukkueiden ja seuran viestintään ja laskutukseen
  • GDPR:n mukaiset markkinoinnin työkalut
  • Osakeyhtiön ja yhdistyksen hyödyt samasta järjestelmästä

Katso webinaari tästä


Tehokkuutta talouden hoitoon

WEBINAARI Ma 28.2.2022 09:00. ​WiseEventin taloushallinnon työkalut ovat pitkälle automatisoituja. Myyntien, ostojen ja palkkojen transaktiot menevät omille tileilleen kirjanpitoon täysin automaattisesti ilman perinteistä kirjanpitotyötä. Samoin esim. kuukausittaiset viranomaisraportit syntyvät myyntien ja ostojen datasta automaattisesti.


Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä valitsemallasi tavalla ja kysy lisää ratkaisuistamme!